Visca l’estiu en Aldees Infantils SOS Catalunya!

Visca l’estiu en Aldees Infantils SOS Catalunya!

Aquest any, el Casal d’Estiu ha girat entorn als valors per a la convivència. Per a això s’han realitzat diferents activitats en les quals els nois poguessin expressar que significaven per a ells aquests valors.

Dividits en dos grups, els majors han fet de periodistes, gravant les seves pròpies vivències, i el grup dels més petits ha creat uns llençols amb els valors que a ells els resultaven més importants i familiars.

Gràcies a la gran quantitat d’activitats programades, la dinàmica dels grups ha resultat molt activa i motivadora, generant-se ràpidament un ambient més càlid i distès. Exemple d’això han estat les sortides, que en el cas del grup major han estat al Bosc Tancat, al Museu Blau, a la platja, i per primera vegada en aquest programa, a Port Aventura. També ha estat novetat una sortida conjunta entre els diferents centres oberts, una experiència que ha estat extremadament enriquidora en unir a nois i noies de les seves mateixes edats, interessos i aficions.

D’altra banda, el grup de petits han realitzat les seves sortides al Museu Blau, al Tibidabo, al Bosc Tancat i a la platja de Castelldefels. Aquestes excursions han permès als nens aprendre valors més enllà de les aules. A més, durant tot aquest casal s’ha fomentat la participació de les famílies en les activitats. Tant és així que s’han ofert diverses oportunitats d’oci en les quals cal destacar la gran participació per part de les famílies. Aquestes han assistit en gran nombre per atendre les necessitats dels seus fills i passar una bona estona junts.

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x