Una passejada en bici per Barcelona

Una passejada en bici per Barcelona

En el marc del nostre projecte Integració i esport, on atenem a un gran nombre de nens i de diferents franges d’edats als barris d’acció del centre obert de Sant Adrià del Besòs, i en col·laboració amb  el Casal de Primavera, vam organitzar el mes passat una passejada en bicicleta pels barris del Gòtic i la Barceloneta.

Vam realitzar parades en punts singulars des del punt de vista històric o cultural. Vam tractar amb els excursionistes qüestions com el respecte pels vianants, altres usuaris del carril-bici. I vam aprendre la millor manera d’anar en grup, prioritzant que aquelles persones més tranquil·les siguin les que marquin el ritme, i ajudar-se en cas de necessitat. Aquestes són algunes de les actituds que es van treballar durant la jornada.

També vam aprofitar també per a oferir una alternativa econòmica i esportiva d’oci, aconseguint la presa de consciència dels nens en relació als avantatges d’utilitzar la bicicleta per desplaçar-se per la ciutat, coneixent, a més, aspectes culturals i històrics dels barris visitats.

Una jornada molt especial i molt divertida. Segur que la repetirem!

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x