Reportatges

Des de fa gairebé 50 anys, Aldees Infantils SOS Catalunya treballa per tot el territori per aconseguir que nens i nenes d’arreu tinguin l’oportunitat de viure en el caliu d’una llar. A través dels programes de protecció, amb l’Aldea Infantil de Sant Feliu de Codines com a màxim exponent, els infants poden gaudir del fet de ser nens i sentir l’amor d’una mare. Treballem també a través dels programes de prevenció amb les famílies que passen per un mal moment i així reforçar els vincles entre ells. Aldees Infantils SOS també té els programes d’emergència per fer front a diferents urgències, tant de Catalunya com de la resta del món.

Aquest any 2016 s’ha atorgat a l’organització el Premi Princesa d’Astúries de la Concòrdia. Un guardó que premia la feina que Aldees Infantils SOS ha dut a terme les últimes dècades i que no hagués sigut possible sense l’ajuda de les nostres empreses. Des d’Aldees Infantils ens agradaria conèixer més a fons aquestes empreses que ajuden a seguir endavant a moltes famílies. També volem saber per quin motiu col·laboren amb Aldees Infantils i com viuen els seus treballadors aquesta ajuda.

Colt
colt colt1

Colt

La carrera més solidària REPORTATGE 504 kilòmetres són els que separen les ciutats de Marsella i Barcelona, i aquesta és la distància que els diferents treballadors i treballadores de l’empr... »

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x