Programes Educatius

slide_programas_edu

Encara que Aldees Infantils SOS és una entitat d’acció social mitjançant l’atenció directa als seus beneficiaris, realitzem algunes accions per tal de divulgar els drets de la infància, la situació de la infància vulnerable al nostre país, així com la promoció de l’educació en valors per a la població infantil en general. Principalment ho fem mitjançant dos programes educatius en valors per a escolars, tan de primària com a secundària.

Els programes educatius Abraça els teus valors i Atura’t a pensar, adreçat a alumnes de Primària i Secundària, van sorgir el 1998 com a resposta a la nostra preocupació per la infància vulnerable. A Aldees Infantils SOS considerem que si els nens reflexionen sobre valors humans essencials i comparteixen les seves idees amb els seus pares i professors, estarem dotant-los d’eines de supervivència personal i de relació interper-sonal i social i contribuint a formar ciutadans responsables i disposats a construir una societat més justa, on no tingui cabuda la marginació infantil.

Objectius dels projectes educatius d’Aldees Infantils SOS

Des de l’inici d’aquests programes, emmarcats al Pla Estratè-gic de l’organització, s’han tractat nombrosos valors: la solidaritat, la intel·ligència emocional, la tolerància, la partici-pació la responsabilitat, l’esforç o la confiança. Estimem que han participat a la formació en valors i el creixement personal al voltant de 40.000 escoles i instituts i cinc milions de nens i adolescents que han treballat i reflexionat amb ells. Ambdós programes es troben oberts gratuïtament.

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x