Jornada de Portes Obertes a Sant Feliu de Codines, 2/12

Jornada de Portes Obertes a Sant Feliu de Codines, 2/12

Aldees Infantils SOS Catalunya ha decidit reprendre la Jornada de Portes Obertes a l’Aldea Infantil de Sant Feliu de Codines que es realitzarà finalment el pròxim dissabte dia 2 de desembre. Com cada any, celebrem aquesta festa per mostrar als socis, padrins i col·laboradors el que ens ajuden a aconseguir gràcies a la seva solidaritat. La festa d’enguany, que se celebrarà de 10h a 14h, també servirà per commemorar el 50è aniversari de l’arribada de l’ONG a casa nostra, una efemèride que des de la fundació se li vol donar molta importància.

A la Jornada de Portes Obertes els petits podran gaudir d’inflables, karts, etc. Mentre que els grans podran visitar les cases que formen l’Aldea de Sant Feliu de Codines, l’hort que cuidem dia a dia i també veure les actuacions radiofòniques dels nois i noies de l’Aldea a l’espai SOS FM.

Una de les atraccions principals de la festa de l’Aldea Infantil d’enguany és la creació des de fa uns mesos del programa d’equinoteràpia.

Els nens i nenes, joves i professionals de l’organització estarem molt contents de mostrar-vos tots els programes que desenvolupem amb el vostre ajut. Veniu a l’Aldea, ho passareu molt bé! I no deixeu de convidar la vostra família i els vostres amics. Tots sou benvinguts i benvingudes!

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x