Jaume i Rosa

Jaume i Rosa

El passat dimecres 19 de juliol, la Rosa i el Jaume, veïns de Montcada i Reixach van visitar la Fundació Aldees Infantils SOS de Catalunya amb motiu del nostre 50è aniversari i convidats pel departament de fundraising com a testimonis de mantenir per més de vint anys el seu recolzament amb la seva aportació trimestral a l’organització.

A més, amb la celebració del seu 60è aniversari de noces, la Rosa es va posar en contacte amb nosaltres per explicar-nos la iniciativa que havia tingut en la seva celebració de renunciar a tots els regals que això comporta per demanar la col·laboració econòmica a tots els seus familiars i amics per recolzar els programes d’emergència locals que tenim. Això els hi va permetre informar a alguns dels seus convidats sobre la tasca que Aldees Infantils SOS dur a terme arreu del territori amb nens en risc d’exclusió social.

Segons ens explicava la Rosa “ja tenim de tot i no ens fa falta res” i per això es van decantar per aquesta iniciativa. Ens sorprèn gratament la quantitat d’informació que la Rosa té de la nostra organització, programes especials, de prevenció, centres de dia i l’Aldea.

El Jaume, treballant tota la vida a la construcció i la Rosa, perruquera de vocació, van estar acompanyats per la seva filla Valerie, nascuda a França fruit d’una dècada que la parella va residir al país en qüestió, per tirar endavant la família i adquirint coneixements per desenvolupar les seves professions a la seva tornada al país.

La Valerie ens comentava la solidaritat que porta dins la seva mare i l’alegria que senten els seus pares per ajudar a tants nens i nenes durant tants anys. Aquest any ens han promès venir a la jornada de portes obertes.

Des d’Aldees infantils SOS de Catalunya i en nom de tots els nens, nenes i joves, volem agrair enormement la solidaritat d’aquesta parella tan especial per nosaltres, pel seu recolzament durant tant de temps a la nostra entitat, la seva alegria transmesa, i la passió que senten en tot el que fan. Moltíssimes gràcies per aquest esdeveniment!

Galeria de fotografies

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x