Entrevistes 50è aniversari

Aquest any 2017 es compleixen 50 anys de l’arribada d’Aldees Infantils SOS al territori espanyol. La fundació va arribar a l’estat espanyol l’any 1967 tot i que la primera Aldea Infantil, la de Barcelona, es va fundar l’any 1972.

Durant aquest 2017, arreu del territori, es realitzaran actes i esdeveniments per celebrar aquesta efemèride. Des de la pàgina web d’Aldees Infantils SOS Catalunya, volem aprofitar aquest 50è aniversari per conèixer millor a les empreses i entitats que ens donen un cop de mà perquè els programes i projectes de la nostra organització segueixin endavant.

Jaume i Rosa

Jaume i Rosa

El passat dimecres 19 de juliol, la Rosa i el Jaume, veïns de Montcada i Reixach van visitar la Fundació Aldees Infantils SOS de Catalunya amb motiu del nostre 50è aniversari i convidats pel... »

Celebrem el 50è aniversari d’Aldees Infantils SOS a la Filmoteca de Catalunya
WhatsApp Image 2017-07-11 at 11.26.01

Celebrem el 50è aniversari d’Aldees Infantils SOS a la Filmoteca de Catalunya

El passat dijous dia 6 de juliol, dins dels actes de celebració del 50è aniversari de l’arribada d’Aldees Infantils SOS a casa nostra, la delegació de l’ONG a Catalunya va celebrar un passi ... »

Entrevista amb Natàlia Ribé

Entrevista amb Natàlia Ribé

1- Bon dia Natàlia, per començar, ens agradaria saber com vas conèixer la tasca que realitza Aldees Infantils SOS i per què vas voler col·laborar amb nosaltres? Vaig conèixer la tasca d’Alde... »

Colt
colt colt1

Colt

La carrera més solidària REPORTATGE 504 kilòmetres són els que separen les ciutats de Marsella i Barcelona, i aquesta és la distància que els diferents treballadors i treballadores de l’empr... »

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x