Empreses i entitats

Animem a les empreses a informar-se en profunditat sobre allò que fem per la infància i adolescència i també a treballar junts per beneficiar a milers de nens i joves des de ben a prop als països més llunyans.

Aldees Infantils SOS ofereix a les empreses un marc per desenvolupar la seva Acció Social associada a una ONG de reconeixement internacional. Permet a l’empresa construir una relació en el temps i assegurar aquesta col·laboració a mitjà i llarg termini, a més d’aportar-li clars beneficis com:

  • Enfortir els llaços i la cohesió interna de tots els membres de l’empresa.
  • Millorar la imatge i la Reputació Corporativa de l’empresa en l’entorn on desenvolupa la seva activitat amb contraprestacions concretes.
  • Gaudir de beneficis fiscals.
Les tres fórmules que s’adapten a les necessitats de col·laboració social de les empreses són:

 

PETIT NEGOCI
EMPRESA COMPROMESA
És la fórmula pensada per a les empreses que volen col·laborar, d’una forma continuada en el temps, amb el manteniment i desenvolupament d’una Aldea Infantil SOS i els programes i dispositius que donen resposta a les creixents demandes socials a l’àrea d’infància i joventut en risc. Per ser Empresa Compromesa només és necessària una aportació mínima mensual.
VEGEU MÉS
MITJANA EMPRESA
CONSTRUCTOR DE PRESENT
És la fórmula pensada per a les empreses que volen col·laborar, d’una forma continuada en el temps, amb el manteniment i desenvolupament d’una Aldea Infantil SOS. Per ser Constructor de Present només és necessària una aportació mínima mensual.
VEGEU MÉS
GRANS CORPORACIONS
CONSTRUCTOR DE FUTUR
És la col·laboració empresarial que no només contribueix al manteniment d’alguna de les Aldees Infantils SOS, des de la que tenim més a prop a Sant Feliu de Codines a les que són a Espanya, Amèrica o Àfrica, sinó que a més impulsa programes i dispositius que donen resposta a les creixents demandes socials a l’àrea d’infància i joventut en risc.
VEGEU MÉS
Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x