Empresa col·laboradora

slide_empresa_colaboradora2

Hi ha encara més formes de col·laborar com a empresa amb Aldees Infantils SOS: des de prestar els vostres espais a Aldees Infantils fins a fer una donació puntual o realitzar un voluntariat corporatiu.

EMPRESES DONANTS
També podeu, per exemple, realitzar una donació puntual de la quantitat que considereu adient, per a col·laborar amb qualsevol Aldea o programa social o per a satisfer una necessitat urgent d’algun dels nostres equips. No us compromet amb la continuïtat, però us vincula en aquell moment amb la nostra organització, que farà esment en aquest web de la vostra aportació, en reconeixement del vostre generós gest.

VEGEU EMPRESES

INSTITUCIONS COLABORADORES
Hem d’agrair que moltes institucions ens ofereixen els seus espais per a poder situar taules informatives sobre què és i què fa Aldees Infantils SOS. És una gran manera de contribuir amb la difussió de la nostra tasca i de què podem ampliar el nostre nombre de socis i padrins entre els vostres usuaris i clients. Gràcies a ells, podem realitzat set campanyes setmanals.

VEGEU INSTITUCIONS

VOLUNTARIAT CORPORATIU
Els empleats d’aquestes empreses es comprometen personalment, realitzant accions de voluntariat en algun dels nostres programes, ja sigui a títol individual o prestant els coneixements que tenen com a empresa i que poden prestar algun servei als nostres nens, joves o educadors.

VEGEU EMPRESES

Si estàs interessat en col·laborar, envia’ns un correu electrònic a agil@aldeesinfantils.org

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x