Els infants de l’Aldea Infantil se’n van a veure El Petit Príncep!

Els infants de l’Aldea Infantil se’n van a veure El Petit Príncep!

Aquest Nadal hem rebut un regal molt especial de la Sala Barts i dels promotors de l’obra El Petit Príncep, l’Àngel Llàcer, en Manu Guix i la Perla 29. I és que ens han ajudat a fer possible que 30 infants de l’Aldea Infantil de Sant Feliu de Codines puguin anar a veure El Petit Príncep durant aquestes festes. Són dies únics que es viuen de forma molt intensa pels nostres infants. Els sentiments i emocions estan a flor de pell. Per això estem tan contents de que puguin tenir un moment màgic anant a veure aquest espectacle que enguany va ja per la quarta temporada, amb més de 300 funcions i més de 150.000 espectadors.

Els nens i nenes podran gaudir d’aquest sorprenent musical amb els seus educadors i apropar-se al bonic conte universal de Saint-Exupéry. Segur que se senten molt propers a aquest nen que vol descobrir què s’amaga dins seu i recorre varis planetes, des de l’asteroide B612 fins a la Terra. Una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu l’acompanyaran i contaran amb ell per mostrar-li el valor de l’amor i l’amistat.

Si voleu compartir aquesta experiència que viuran els nostres infants, sabeu que l’obra s’ha prorrogat fins al 28 de gener. Us animem a compartir la màgia que ens ha alegrat aquestes festes!

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x