Educació Secundària

Atura’t a pensar
portada_secundaria_cat

És un programa d’educació en valors per a adolescents, que neix el 2004 i en el qual venen participant anualment una mitjana de 1.000 instituts i col·legis arreu d’Espanya. S’aplica majoritàriament a les hores de tutoria d’ambdós cicles educatius de l’ESO i el sol vehicular l’orientador escolar del centre.

LLEGIR MÉS

Aquí podeu trobar el material d’aquest curs en aquest enllaç de forma totalment oberta i gratuita, des d’on el podreu descarregar en format pdf.

Trobada al Consell de la Joventut

conselljuventut

El programa de Secundària “Atura’t a pensar” compta, per primer cop al 2013, amb una reunió final de joves i professors de totes les comunitats autònomes al Consejo de la Juventud de España, a Madrid. Allà se celebra un acte molt especial on disset adolescents, un per cada comunitat autònoma, participen en un fòrum de debat al voltant del tema del curs, en aquest cas de la família, parlant-ne de com perceben ells aquesta institució i quins són els seus reptes actuals i de futur. L’objectiu és reunir les seves conclusions en un document original i donar a conèixer a la societat amb ell els punts de vista de la joventut en el marc del Dia Internacional de la Família, que se celebra el 15 de maig arreu del món.

Si voleu que el vostre centre educatiu participi, només ens ho heu de demanar i, per ordre de sol·licitud, us tindrem en compte per a aquesta interessant acció. I, a més, col·laborarem amb vosaltres amb l’organització i les despeses de l’acte. Consulteu-nos-ho!

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x