Educació Primària

Abraça els teus valors

portada_primaria_cat

És un programa pedagògic adreçat a escolars de 3 a 12 anys que cursen Educació Infantil i Primària. Els professors que participen en aquest programa reben un material original, renovat anualment, que els permet incorporar propostes d’activitats d’educació en valors, de forma transversal, a les diferents àrees curriculars. L’any 2013 s’ha editat en format totalment digital i interactiva i s’ha seleccionat un únic tema anual, que ha estat La Família, plantejada en tres parts: “la meva família i jo”, que situa el nen com a protagonista i membre actiu de la unitat familiar, “coneixeu la meva família”, en què es tracten els diferents membres de la família nuclear i extensa, i “famílies d’avui” en què també s’ha incorporat els conceptes de família d’acolliment.

A Catalunya s’han inscrit, en el curs 2013-2014, 175 escoles de Primària de tot el territori català i 24 de les Illes Balears.

Aquí podeu veure el material digital d’aquest curs, des d’on us el podreu descarregar també, de forma gratuita, en format pdf.

Diputats per un dia al Parlament de Catalunya

parlament

Aldees Infantils SOS de Catalunya va iniciar aquesta activitat de participació democràtica i ciutadana al voltant de l’educació en valors l’any 2000 al Parlament de Catalunya i ara es realitza també a la resta de Parlaments autonòmics.

És una forma de cloure el projecte educatiu donant veu als alumnes per tal que, en una sessió parlamentària i ocupant els escons de l’hemicicle del Parlament de Catalunya, puguin compartir allò que han après sobre el tema del curs i fer propostes per a millorar el futur de la nostra societat.

Si voleu que el vostre centre educatiu participi, només ens ho heu de demanar i, per ordre de sol·licitud, us tindrem en compte per a aquesta interessant acció. I, a més, col·laborarem amb vosaltres amb l’organització i les despeses de l’acte. Consulteu-nos-ho!

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x