Com pots ajudar-nos

quisom_home Qualsevol aportació, per petita que sigui, és molt important per omplir d’esperança i il·lusió el seu futur. Amb cada persona que decideix col·laborar podem atendre a més nens, joves i famílies i ajudar-los a millorar les seves vides.

Hi ha moltes maneres de donar suport a Aldees Infantils SOS. Tenim opcions per a les persones que volen ajudar individualment, des d’infants, amb la modalitat de soci infantil, fins a els adults, amb les formes de socis i padrins d’una Aldea de la seva elecció.

El Soci d’Aldees Infantils SOS col·labora amb les 8 Aldees i Centres de Programes Socials (CPS) i altres dispositius de Catalunya i d’Espanya i també en el manteniment de les Aldees que financem a Llatinoamèrica i Àfrica.

El Padrí d’Aldea s’implica contribuint al desenvolupament i educació dels nens i joves d’una Aldea concreta així com de tots els dispositius creats entorn a aquesta Aldea (guarderia, centre de dia, centre de programes socials, residències per a joves, etc..). Pots triar la que prefereixis, ja sigui la que tens més a prop, a Sant Feliu de Codines, o qualsevol altre de les que tenim a Espanya i a Llatinoamèrica.

També ens podeu ajudar en un moment puntual, fent una donació, o donant de forma extraordinària davant una situació d’emergència, com les que hem atès quan les nostres Aldees d’arreu del món ho han necessitat, com va ser el cas de les Aldees d’Haití o de Filipines, quan van patir catàstrofes naturals.

El Donant és la persona que col·labora de forma puntual i econòmica amb un projecte concret o per a les finalitats generals de Aldees Infantils SOS.

I si teniu un petit negoci o treballeu en una empresa que es preocupa per fer accions solidàries  i de Responsabilitat Social Corporativa o fins i tot de voluntariat empresarial, tenim moltes opcions per a vosaltres, per a què les vostres companyies puguin incorporar l’enorme incentiu d’estar ajudant, amb el desenvolupament del seu negoci, a les persones que més ho necessiten, començant pels infants.

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Quina casella de la meva Declaració de la Renda haig de completar per poder desgravar la meva col·laboració econòmica amb Aldees Infantils SOS?

Persones Físiques
Ha de completar la informació a:
Annex A, Deduccions Donatiu.
Epígraf: Donacions a Entitats Beneficiàries del Mecenatge. Casella C. 25%

Persones Jurídiques
Ha de llevar de la base imposable el total del donatiu.
Dins del formulari de l’Impost de Societats vostè pot fer una disminució de la base imposable reflectint aquest donatiu en la casella 524 “Aportacions i col·laboració a favor d’entitats sense finalitats de lucre”.

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x