Exit de participació a la 2a edició de l’Allianz Night Run

Exit de participació a la 2a edició de l’Allianz Night Run

Un any després de la magnífica primera edició, amb gairebé 800 participants, el passat 14 de juliol els corredors i corredores van poder convertir les seves vambes en pneumàtics per gastar al traçat del Circuit de Catalunya de Montmeló. Al circuit català es va celebrar la segona edició de l’Allianz Night Run, una cursa a peu organitzada per segon any consecutiu per l’empresa internacional d’assegurances Allianz.

Aquesta segona edició va comptar amb més de 1400 participants amb un de molt especial, el campió del món de motociclisme Marc Márquez. El pilot de Cervera, junt amb el seu germà Àlex Márquez, van apadrinar aquesta cursa amb rerefons solidari. L’empresa Allianz ha firmat un conveni de col·laboració amb Aldees Infantils SOS com a Constructor de Futur per millorar la vida dels nens i nenes que viuen en situació de risc social.

José Luís Ferré com a Director Executiu d’Allianz Espanya, Luís Alberto Ramasco com a Director de Imatge i Captació de Recursos d’Aldees Infantils SOS Espanya i els dos germans Marc i Àlex Márquez van ser els encarregats de contestar totes les preguntes dels diferents mitjans de comunicació que van participar a la roda de premsa. Tots quatre van coincidir a l’hora d’explicar la necessitat i el valor d’organitzar iniciatives d’aquest tipus.

A l’esdeveniment també van participar membres del departament de fundraising informant, des de la carpa d’Aldees Infantils SOS Catalunya, a tots els participants sobre la tasca que porten a terme amb nens, nenes i joves en risc d’exclusió social.

Finalment l’acte va concloure amb la corresponent entrega de premis. Els germans Márquez, el representants d’Allianz Seguros José Luís Ferré i Cristina del Ama i la directora del Departament de Fundraising d’Aldees Infantils SOS Catalunya, Anna Gil, van ser els encarregats de repartir els premis als guanyadors i guanyadores de les dues distàncies.

Galeria de fotografies

Fem servir cookies per millorar la navegació web
Acepto
x